یک متخصص تغذیه گفت: اسیدهای چرب امگا3 موجود در کنجد برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو آن مفید است.
سید
ضیاءالدین مظهری افزود: حلوا ارده از کنجد تهیه شده است و برای جذب آهن، روی و کلسیم مفید است

وی گفت: کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن مفید است. مخلوط کردن کنجد با سایر غذاها موجب غنی تر شدن آن می شود. کودکانی که بدغذا هستند، مادران آنها می توانند به آنها کنجد بدهند.
این
متخصص تغذیه افزود: جایگزین کردن کنجد و بیسکوییت های کنجدی به جای میان وعده های بی ارزشی نظیر پفک بسیار مفید تر و سالم تر و دارای ارزش غذایی بیشتری خواهد بود.
مظهری گفت:
حلوا ارده از اسید های چرب مانند امگا 3 تشکیل شده است و می تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تأمین کند و اسیدهای چرب امگا3 برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو آن مفید است.
وی افزود:
کنجد موجب افزایش چربی خون نمی شود و کلسترول بد خون را نیز کاهش می دهد.